Je hebt besloten over te stappen op een nieuwe laptop. Een heugelijk moment. Waar je in de winkel al overdonderd wordt door het aanbod, termen zoals NASA-computers (wat?!) en andere angstaanjagende aanbevelingen, zakt de moed je pas echt goed in de schoenen wanneer je je nieuwe laptop openklapt, er van alles geïnstalleerd moet worden en je scherm er ineens heel anders uitziet.

Je hebt er eigenlijk ook helemaal geen zin meer in. Wat is nou eigenlijk goed en krijg ik geen spijt achteraf? Hoe moet ik ook eigenlijk alles overzetten naar mijn nieuwe apparaat?

Wanneer je behoeftes bekend zijn en ik weet wat je van bijvoorbeeld een laptop verwacht, is het appeltje eitje voor mij om samen langs alle mogelijkheden te gaan. Vervolgens heb je een apparaat waar je blij mee kan zijn, volledig geïnstalleerd met de software die jij nodig hebt met alle bestanden behouden en ter beschikking gesteld voor het nieuwe apparaat.